CONCURS. Câștigă 10 invitații de două persoane la NEVERSEA 2022!

Vrei să ajungi la cel mai tare festival de la mare din acest an? Constanța 100% îți oferă posibilitatea să câștigi 10 invitații de două persoane la NEVERSEA, organizat în perioada 7 – 10 iulie în Constanța.

Regulile sunt simple:

  1. Dă follow contului www.instagram.com/neverseafestival și LIKE paginii https://www.facebook.com/Constanta100
  2. Etichetează o persoană pe care dorești să o iei cu tine la festival, într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/Constanta100.
  3. Descrie, în același comentariu, într-un cuvânt festivalul NEVERSEA.
  4. Poți lăsa mai multe comentarii.
  5. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

Concursul începe pe 19.05.2022 și se încheie pe 12.06.2022 (inclusiv).

Câștigătorii vor fi contactați de Constanța 100% prin intermediul Facebook (mesagerie și sau direct în comentarii) și vor primi invitațiile pe email direct de la organizator.

Abonamentele sunt de tipul General Access.

Vor fi efectuate 10 extrageri separate. Extragerile se vor realiza pe 13.06.2022. Vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile. Alegerea câștigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

O persoană care participă poate câștiga un singur abonament.

Organizatorul va contacta pe mesageria de Facebook Participantii câştigători în cel mult 48 de ore de la data desfășurării extragerii, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea abonamentelor conform prezentului Regulament.

Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care Participantii câştigători nu răspund mesajul transmis de reprezentanții săi, indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care aceștia nu vor putea fi contactati în termenele menţionate în prezentul Regulament.

Prin participarea la Campanie, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte termenii şi condiţiile stabilite prin prezentul Regulament.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/întrerupe/ prelungi oricând desfăşurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data la care va intra în vigoare.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RAJA a terminat lucrarea din Constanța la care s-a muncit toată noaptea de marți spre miercuri FOTO

Thu May 19 , 2022
Lucrările de remediere a avariei pe conducta magistrală de apă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Sursei Cișmea 1C din municipiul Constanța, executate în cursul nopții trecute, 18 spre 19 mai 2022, au fost finalizate. Echipele RAJA au lucrat la foc continuu pentru a respecta graficul și termenul de […]