CONCURS: câștigă două invitații la spectacolul „ZIUA Z” al Teatrului de Stat Constanța

COMPLETARE. Spectacolul a fost anulat, din cauza îmbolnăvirii unuia din actori. Rămâneți alături de noi, vom organiza un nou concurs.

COMPLETARE 2. În weekend se va juca spectacolul „Memoria apei”. Vă oferim invitații și la acesta. Detalii AICI.

Publicația Constanța 100%, Universitatea Maritimă Constanța și Teatrul de Stat Constanța vă oferă posibilitatea să câștigați două invitații la spectacolul „ZIUA Z”.

Spectacolul poate fi văzut sâmbătă, 19 iunie și duminică, 20 iunie, începând cu ora 19:00.

Puteți câștiga două invitații de câte două persoane fiecare.

Pentru a participa, trebuie să faceți trei pași:

  1. Să dați like paginii de Facebook Constanța 100%.
  2. Să dați like paginii de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.
  3. Să numiți, printr-un comentariu la postarea de pe Facebook, cel puțin un actor din distribuție.

Răspunsul (și detalii despre spectacol) îl găsiți mai jos.

Câștigătorii vor fi anunțați printr-un răspuns la comentariul de pe Facebook și își vor putea ridica invitațiile de la casieria Teatrului de Stat Constanța, din bulevardul Ferdinand, numărul 11, vineri, 11 iunie, între orele 11.00 – 19.00, prezentând actul de identitate. Vă rugăm să menționați în comentarii și numele dv exact, dacă aceste nu corespunde cu numele folosite pe Facebook.

Conceput în perioada de pandemie, pentru a putea fi văzut atât live, cât și online, spectacolul „ZIUA Z” va avea sâmbătă, 19 iunie, prima reprezentație cu public în sală.

Spectacolul hibrid „Ziua Z” spune povestea a patru tineri care plănuiesc răpirea fiului unui influent om de afaceri. Acțiunea lor se vrea a fi una justițiară, în condițiile în care fiul a scăpat de închisoare după intervenția salvatoare a tatălui. Mai mult decât atât, cei patru se folosesc de acest moment intens mediatizat pentru a lansa un manifest și o nouă mișcare prin care se urmărește o schimbare de paradigmă în România de azi.

Spectacolul testează modurile prin care teatrul mai poate fi prezent și relevant în viețile noastre în acest moment, propunând un concept artistic dinamic, adaptat realităților pe care le trăim. Montarea e construită pe două planuri – susținute de filmări live care se desfășoară atât într-o mașină care gonește pe străzile orașului, cât și în studioul unei televiziuni locale, aflate pe scena TSC.

Scenariu original de Ionuț Sociu
Regia: Bobi Pricop
Scenografia: Oana Micu
Cinematografia: Mihai Popa
Muzica originală: Eduard Gabia
Streaming: Răzvan Rusu

În distribuție: Marian Adochiţei, Theodor Șoptelea, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Andrei Bibire, Lana Moscaliuc, Lucian Iftime, Iulian Enache, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Mirela Pană, Dan Cojocaru, Georgiana Mazilescu, Liliana Cazan, Ștefan Mihai, Cristiana Luca. Apariții filmate: Laura Crăciun, Andu Axente, Adrian Dumitrescu.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.