Concurs cu premii pentru studenții din țările NATO

Fundația pentru Pace Dr. Karl Lamers, în cooperare cu Adunarea Parlamentară a NATO, organizează un concurs pentru studenții (cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 ani) din țările membre NATO.

Participanții trebuie să redacteze un eseu, în limba engleză, de maxim 2000 de cuvinte, având ca temă: „NATO@70 – How can the Alliance continue to contribute to peace and freedom in the future?”

Eseurile trebuie trimise, până la 30 iunie 2019, la adresa : peace@lamers-stiftung.de.
Participanții trebuie să-și comunice numele, coordonatele de contact și vârsta.

Din juriu vor face parte foști membri ai AP NATO și profesori de relații internaționale de la universități de renume din Germania.

Se admite un singur eseu/participant.

Eseurile câștigătoare vor fi anunțate de Președinta Adunării Parlamentare a NATO, doamna Madeleine Moon, în luna octombrie, cu ocazia sesiunii anuale a Adunării.

Premiul I – 1000 euro, premiul II – 600 euro, premiul III – 400 euro.

Anunțul a fost promovat inițial pe pagina de Facebook a senatorului Vergil Chițac, șeful delegației române la Adunarea Parlamentară NATO.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Ziua Armânilor, sărbătorită de sute de constănțeni

joi mai 23 , 2019
Ziua Națională a Armânilor, sărbătorită anual în data de 23 mai, a adunat, astăzi, câteva sute de persoane în Piața Ovidiu din Constanța. Cei mai emoționați participanți la evenimentul organizat de comunitatea amână au urcat fost micii elevi de la Școala Gimnazială Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu”, Școala Gimnazială Nr. 30 […]

V-ar putea interesa și: