Concurs de opere de artă urbană în cadrul programului „Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022”

În Constanța a debutat competiția „#ComeToUpgradeYourCity – Concurs de artă stradală”, desfășurată în cadrul programului „Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022”.

Concursul își propune promovarea tinerilor artiști și susținerea, respectiv valorificarea artei urbane constănțene, prin realizarea unor proiecte și activități legate de manifestarea artistică în spațiul public. Competiția este dedicată exclusiv tinerilor cu o vârstă de până în 25 de ani.

Calendarul concursului:

  • 1 mai – 1 iunie – înscrierea participanților
  • 1 iunie – 14 iunie – evaluarea lucrărilor și jurizarea acestora
  • 15 iunie – anunțarea câștigătorului
  • 16-30 iunie – realizarea operei de către artist pe spațiul dedicat acestui concurs

În cadrul competiției, tinerii artiști se vor întrece în opere de artă urbană, care mai de care mai inovative, trebuind să respecte tema principală a galeriei deja existente și anume HUMAN TECHNOLOGY. Căștigătorul va beneficia de un premiu de 500 euro, precum și de un set de spray-uri cu vopsea.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Școală, grădiniță, creșă, sală de sport și afterschool în Zona F din Valu lui Traian

Sat May 1 , 2021
Primăria Valu lui Traian a anunțat patru vești bune pentru locuitori. Este vorba despre o investiție în copii, în viitorul lor. „In Sambata Mare, 4 vesti bune la pachet. Incepem dezvoltarea viitorului centru civic din Zona F. Si pentru ca viitorul este reprezentat de copii nostri, incepem dupa Paste cu […]
Valu lui Traian, zona F (3)