Concurs de recitări de poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”

teatru copii elpis

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” se organizează concursul de recitări de poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”.

Concursul va fi susținut de la ora 10.00, cu participanții ce au trecut de preselecția din data de 31 martie 2019.

Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Nu se percepe taxă de participare.

Cei mai talentați dintre copii vor primi premii.

Premiile acordate micuților vor consta în diplome și cărți; se acordă TROFEU (MARELE PREMIU) și premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Organizatorii pot acorda și alte premii (de debut, de popularitate, de mișcare scenică, de expresivitate, de dicție…etc)

Juriul va fi format din personalități din domeniul artistic constănțean și un reprezentant al ISJ Constanța.

Toate școlile participante care vor încheia un protocol de colaborare pe un an cu Teatrul „Căluțul de mare” vor primi diplome și adeverințe acreditate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Extinderea Delfinariului din Constanța intră în linie dreaptă

joi apr. 4 , 2019
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat joi, 4 aprilie 2019, că au fost avizate primele proiecte pentru finanțare de către Comisia Tehnico-Economică a ministerului. Primul pe listă este unul foarte important pentru județul Constanța, și anume extinderea Delfinariului. Este un proiect pentru care s-a luptat, în primul rând, președintele Consiliului […]

V-ar putea interesa și: