Concurs foto la CMSN – ultimele zile

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în colaborare cu Asociația Scutul Cinegetic lansează o provocare pentru fotografii de la 10 la 18 ani. Cele mai frumoase imagini cu păsări sălbatice intră în competiția acestei primăveri – “Păsări sălbatice în oraș”.
Amatorii de fotografie care nu au încă vârsta majoratului sunt invitați să privească natura și să pregătească aparatul foto. Fotografiile listate în format A4 sau în format electronic, însoțite de datele autorului și zona din Constanța unde au fost realizate sunt așteptate la adresa: Bulevardul Mamaia, nr 255 (Delfinariu) cu specificația “Concurs”.
Premiile puse la bătaie sunt tentante: un aparat foto, o tabletă, o invitație de 4 persoane la Delfinariu, o cană sau un tricou inscripționat.
Concursul se desfășoară în perioada 1 februarie – 15 martie, iar premierea va avea loc pe 1 Aprilie, de Ziua Păsărilor.
Organizatorii spun că participanții trebuie să aibă în vedere câteva reguli:
La concurs participă fotografii originale care conțin 1-3 exemplare de păsări întâlnite în oraș în această perioadă. Imaginile trebuie neapărat însoțite de informații privind locul și data realizării și fișierele electronice sunt în format jpg, tiff, png sau bmp cu o rezoluție minimă de 1024 x 768 și 196 dpi.
Participanții pot fi copii și adolescenți între 10 – 18 ani care trimit imaginile până pe data de 15 martie 2016 nu mai mult de 10 fotografii cu specii diferite și care completează formularul de pe site-ul http://www.scutulcinegetic.org.ro/PROIECTE/PASARIINORAS/CONCURS.aspx.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tudorel Chesoi, consilier local: ”Școlile trebuie sprijinite cu prioritate”

Dum mart. 13 , 2016
Scriam, de anul trecut, despre eforturile pe care le-a depus consilierul local PNȚCD pentru a schimba în bine lucrurile în școlile din Constanța. Nu în toate, ci numai în cele care au avut norocul să îl aibă în Consiliul de Administrație, în calitate de reprezentant al Consiliului Local. Au existat […]

V-ar putea interesa și: