Concurs în premieră: Cupa Orașului Ovidiu la echitație

Orașul Ovidiu găzduiește începând de astăzi, timp de trei zile, un concurs în premieră pentru localitate.

Este vorba despre Cupa Orașului Ovidiu la echitație.

„Felicităm concurenții și vă invitam sa luați parte la acest eveniment deosebit!”, au transmis reprezentanții autorității locale.

Evenimentul are loc în satul Culmea, pe drumul spre Poarta Albă.

Echitația este considerat un sport nobil și benefic pentru sănătate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vrei să te faci polițist? Încep înscrierile pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

joi iun. 29 , 2023
Începând de mâine, 30 iunie, până pe 9 iulie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică) candidații care doresc să urmeze programele de studii universitare de licență organizate de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pot depune cererea de înscriere la concurs. Cererea-tip se transmite, exclusiv în format electronic, […]
politist

V-ar putea interesa și: