CONCURS. Vă oferim invitații la Teatrul de Stat Constanța, la spectacolul „Billy șchiopul”

Publicația Constanța 100%, Universitatea Maritimă Constanța și Teatrul de Stat Constanța vă oferă posibilitatea să câștigați două invitații la spectacolul „Billy șchiopul”.

Spectacolul poate fi văzut vineri, 25 iunie 2021, începând cu ora 19:00.

Puteți câștiga două invitații de câte două persoane fiecare.

Pentru a participa, trebuie să faceți trei pași:

 1. Să dați like paginii de Facebook Constanța 100%.
 2. Să dați like paginii de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.
 3. Să numiți, printr-un comentariu la postarea de pe Facebook, regizorul spectacolului.

Răspunsul (și detalii despre spectacol) îl găsiți mai jos.

Câștigătorii vor fi anunțați printr-un răspuns la comentariul de pe Facebook și își vor putea ridica invitațiile de la casieria Teatrului de Stat Constanța, din bulevardul Ferdinand, numărul 11, vineri, 25 iunie, între orele 11.00 – 19.00, prezentând actul de identitate. Vă rugăm să menționați în comentarii și numele dv exact, dacă aceste nu corespunde cu numele folosite pe Facebook.

BILLY ȘCHIOPUL – o comedie neagră despre dragoste și cruzime.

Se întâmplă pe micuța insulă Inishmaan, parte a arhipelagului Aran din vestul Irlandei, comitatul Galway, într-o comunitate de oameni săraci, care seamănă foarte mult cu zonele rurale de la noi.
Billy este orfanul schilod din Inishmaan, cel tratat cu totală lipsă de considerație, ba chiar cu agresivitate, de toate celelalte personaje, dar care, paradoxal, se dovedește, în final, a fi iubit de toți. De fapt, relațiile dintre toate personajele sunt fruste, cu replici dure, fără menajamente. O comunitate de oameni pentru care nu doar că nu există corectitudine politică, dar chiar elementara bună-cuviință este suspendată deseori. Și totuși aceasta este doar aparența, căci sub pragmatismul rece și lupta crudă pentru supraviețuire se ascund sentimente puternice și o sensibilitate profundă.
Billy vrea să plece, să evadeze, este dispus să facă orice pentru asta. Visul american, mirajul Hollywood-ului îl atrag, iar plecarea este singura cale de a scăpa de batjocura celor din jur pentru handicapul său.

Traducere: Vlad Massaci & Cristi Juncu

Regia artistică și ilustrația muzicală: Vlad Massaci

Scenografia: Iuliana Vîlsan

Asistent de regie: Teodora Petre

Asistent scenograf: Andrei Șova Video: Dilmana Yordanova / Kotki Visuals

Distribuție

 • Billy: Vlad Bîrzanu, Vlad Lință
 • Johnnypateenmike: Nicodim Ungureanu
 • Kate: Laura Crăciun
 • Eileen: Mirela Pană
 • Bartley: Mircea Siromaşenco
 • Helen: Otilia Nicoara
 • Babbybobby: Marian Adochiţei
 • Doctorul: Andrei Cantaragiu
 • Mammy: Mihai Sorin Vasilescu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școala Greacă din Constanța, reabilitată de o fundație a Ministerului Educației din Turcia

mar iun. 22 , 2021
Veste bună: școala greacă din municipiul Constanța va fi reabilitată, a anunțat, marți, președintele Comunității Elene Elpis, Anton Antoniadis. După ani de procese, instituția a intrat în posesia comunității. Antoniadis a anunțat, azi, că a încheiat un protocol de colaborare între comunitate și Fundația Maarif pentru „reabilitarea și deschiderea unei […]
scoala greaca

V-ar putea interesa și: