Condiții îmbunătățite la locul de joacă de pe strada Adamclisi

Pavajul montat pe aleile pietonale și bordurile noi au transformat zona adiacentă spațiului recreativ de pe strada Adamclisi, orașul Constanța, într-un spațiu sigur pentru cei mici.

Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările edilitare în această zonă, după intervențiile de pe strada Dispensarului.

De asemenea, pe marginile căilor de acces au fost fixate rigole pentru drenajul apelor pluviale.

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în preajma locurilor de joacă care vor intra în reabilitare.

În lunile următoare, Primăria Municipiului Constanța va demara lucrările de modernizare și reabilitare la alte 18 locuri de joacă. Vor fi înlocuite toate echipamentele, vor fi executate lucrări de infrastructură și va fi turnat covor de cauciuc pentru a nu exista riscul accidentării copiilor.

25 de locuri de joacă au fost reabilitate și modernizate de municipalitate în ultimul an.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Animals International cere DNA și Comisiei Europene acțiuni ferme împotriva exportului cu animale vii, după eșuarea navei Queen Hind în Portul Midia

lun feb. 3 , 2020
Descoperirile din cadrul operațiunii de ranfluare a navei Queen Hind, răsturnată la Midia pe 24 noiembrie 2019, confirmă suspiciunea inițială a organizației Animals International că vaporul morții a fost supraîncărcat. Grup Servicii Petroliere SA (GSP), compania care se ocupă de ranfluarea epavei a evidențiat că pe navă există punţi neincluse […]

V-ar putea interesa și: