Condiții mai dure pentru cei care vor o locuință socială în campusul Henri Coandă

ajutoare sociale
Zeci de constănțeni stau la rând pentru a intra în posesia unei locuințe puse la dispoziție de Primăria Constanța, în cartierul Henri Coandă. Foto: arhivă Constanța 100%

Directorul RAEDPP Constanța, Teo Hira, a anunțat că lucrează la modificarea condițiilor de acces în locuințele sociale din campusul Henri Coandă.

„Trebui să facem o hotărâre de consiliu local prin care să modificăm criteriile.”, a precizat acesta în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

A anunțat și care vor fi noile reguli.

„În primul rând, vrem ca, pe lângă cazierul judiciar, cel care vrea să acceadă la o locuință să aibă și un cazier contravențional, pe legea 61, a ordinii și liniștii publice. Vom lua date de la poliția locală și națională. Vom mai cere certificate fiscale la zero, deci cu datorii achitate, pentru toți membrii majori ai familiei care solicită acces la o locuință în Henri Coandă, și nu în ultimul rând dovada frecventării unei instituții de învățământ pentru toți minorii. Acum se cere dovada înscrierii minorului la o instituție de învățământ. Știm foarte bine că o hârtie care dovedește că minorul este înscris la școală nu dovedește că acel minor și frecventează cursurile.”

Teo Hira, director RAEDPP Constanța
teo hira director raedpp constanta
Teo Hira, directorul RAEDPP, în platoul emisiunii Realitatea locală, la Dobrogea TV

Acest HCL va fi propus consilierilor până cel târziu în septembrie 2020. De fapt, propunerea apare și în contractul de mandat al directorului RAEDPP.

Articole similare:

Teo Hira, RAEDPP: Poliția Locală va patrula non-stop în Henri Coandă. Se montează 297 de camere de supraveghere

Vindea țigări de contrabandă în campusul Henri Coandă

Incendiu în Henri Coandă. Teo Hira, RAEDPP: Locuitorii nu le-au dat voie pompierilor să intre în locuințe

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.