Condiții moderne de trafic rutier în cartierul Compozitorilor

Strada Sabin Drăgoi

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zonele rezidențiale prin implementarea programului de investiții în infrastructura rutieră.

În cartierul Compozitorilor, echipele administratorului drumului public au demarat astăzi lucrările de consolidare a tramei stradale pe aleea Colindelor. Terenul este excavat, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe strada Sabin Drăgoi continuă intervențiile asupra zonei carosabile. Se toarnă mai multe straturi de piatră, infrastructura terenului fiind pregătită pentru asfaltare.

Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe aleea Iosif Sava.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu. 

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

 • Mai verificati pe PAUL CONSTANTINESCU ce calitate a lucrarii au facut.
  Exemplu:
  Oamenii care locuiesc in blocul alb cu acoperis nu isi pot parca masinile pe locul de parcare PLATIT din banii proprii deoarece DIFERENTA de nivel dintre bordura si ASFALT este peste 30 de cm

  PS.
  NU e singura strada care prezinta acest aspect.
  Asa ca mai usor cu calitatea lucrarilor si modernizari, ati muncit degeaba – deconteaza FAGADAU si CONSILIERII LUI LA VOT daca nu se remediaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.