Conducea cu 115 km/oră pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Constanța au desfășurat ieri o acțiune, în intervalul orar 14.00-22.00, pe raza municipiului Constanța, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acțiune au participat 20 de polițiști rutieri, fiind desfășurate activități pentru prevenirea și combaterea vitezei excesive, precum și pentru traversarea neregulamentară a pietonilor.

Astfel, au fost aplicate 139 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.720 de lei, dintre care 74 pentru depășirea limitei de viteză și 34 pentru traversare neregulamentară. Totodată, au fost reținute 11 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/oră a vitezei legale admise.

De exemplu, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fiind surprins cu aparatul radar cu viteza de 115 km/oră, depășind astfel cu 65 km/oră limita de viteză pentru sectorul de drum pe care a circulat.

Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • El e miezu și are voie! Păi ce, el are timp să stea în trafic cu proștii? Punem pariu că peste 30 de zile dă un test de rahat și-și ia înapoi permisul?

Leave a Reply

Your email address will not be published.