Conducea cu 149 km/oră pe un drum cu limită de 70

Imagine cu rol demonstrativ

Polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Seviciului Rutier și formațiunile teritoriale, alături de polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat pe 3 aprilie o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic și prevenirea evenimentelor rutiere negative, cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 124.000 de lei, dintre care 217 pentru nerespectarea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au dat și un exemplu. În jurul orei 9.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autotursim pe DJ 226  (bulevardul Năvodari) cu o viteză de 149 km/h, într-o zonă cu limită de viteză de 70 km/h.V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O clădire emblematică din Portul Constanța a intrat în reparații capitale

Mon Apr 4 , 2022
Bursa Nouă, o clădire emblematică pentru Portul Constanța, își va recăpăta farmecul de altă dată, fiind în derulare lucrări de reparații capitale și de modernizare. .Dată în folosință în anii 40, clădirea va fi consolidată, recompartimentată, se vor reface tencuielile și vor fi modernizate instalațiile electrice și termice. Valoarea reparațiilor […]
bursa port constanta