Conducea un Mercedes furat din Belgia. Polițiștii au deschis un dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de autoritățile din Belgia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În data de 02.06.2022, în cadrul unei acțiuni organizate de către polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, a fost identificat pe raza municipiului Năvodari, un autoturism marca Mercedes Benz, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia.”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 175.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinși cu marijuana într-o sală de jocuri

vin iun. 3 , 2022
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat într-o sală de jocuri din municipiul Constanța doi tineri de 26 de ani care aveau asupra lor substanțe interzise.        Joi, 02 iunie a.c., în jurul orei 19.00, jandarmii aflați misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în zona centrală a municipiului […]

V-ar putea interesa și: