Conduceau sub influența alcoolului sau a drogurilor

Noaptea trecută, polițiștii rutieri constănțeni, sprijiniți de polițiști rutieri ai Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene din țară au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.

Astfel, aproximativ 1000 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest și drug-test.

În urma activităților, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, dintre care 16 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune), conducătorilor auto fiindu-le reținute, în vederea suspendării, permisele de conducere.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni, dintre care 10 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Exemple:

În jurul orei 21.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 1.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia,în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis și metanfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Polițiștii au prins ieri și alți și alți șoferi care au încălcat legea. Video AICI.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ferdinand din stațiunea Venus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lebedei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un moped pe DC86 în stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciul Rutier au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe DC86 în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DC86 în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 00.30 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 00.30 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele Klaus Iohannis va veni în Constanța de Ziua Marinei

Sat Aug 13 , 2022
Preşedintele Klaus Iohannis va participa la manifestările de Ziua Marinei, în Portul Militar Constanța, a anunțat, sâmbătă, Administraţia Prezidenţială. Administraţia Prezidenţială a anunţat, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis va lua parte, luni, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Marinei.   Şeful statului va participa la evenimentele din Portul Militar Constanşa. […]