Conducerea CCINA Constanța a fost reconfirmată prin vot

Mihai Daraban, de patru ori președinte al CCINA Constanța
Mihai Daraban, de patru ori președinte al CCINA Constanța

Vineri, 15 aprilie 2016, ora 11.00, în cadrul Adunării Generale a Reprezentanţilor Membrilor C.C.I.N.A.Constanţa, reunită statutar la sediul CCINA Constanţa, cu unanimitate de voturi, MIHAI DARABAN, prin vot secret, a fost reales în calitate de Preşedinte al Colegiului de Conducere, respectiv de Preşedinte al CCINA Constanţa, pentru un nou mandat, pentru perioada 2016-2020.

Totodată, a fost reînnoit mandatul membrilor Colegiului de Conducere, pentru un nou mandat de 4 ani, în conformitate cu art. 28 pct. 2 din Statutul CCINA Constanţa.

Cu această ocazie, au fost reconfirmaţi şi cei patru Vicepreşedinţi ai CCINA Constanţa, pentru un nou mandat de 4 ani, respectiv:

–  RADU RUSEN – Vicepreședinte al CCINA Constanţa, Preşedinte al Secțiunii Industrie – Construcții

– FOTINI TEODORESCU– Vicepreședinte al CCINA Constanţa, Preşedinte al Secțiunii Agricultură– Industrie alimentară

– FLORIN CÂRSTOCEA – Vicepreședinte al CCINA Constanţa, Preşedinte al Secțiunii Comerț – Turism – Servicii

– ANDRIAN SIROJEA MIHEI– Vicepreședinte al CCINA Constanţa, Preşedinte al Secțiunii Transporturi – Navigație

Totodată, ION-DĂNUŢ JUGĂNARU, salariat al C.C.I.N.A. Constanţa, a fost reconfirmat în calitatea de Director General pentru un mandat de 4 ani.

Mihai Daraban se află la cel de-al patrulea mandat, înca din anul 2002 fiind ales Preşedinte al CCINA Constanţa, iar din anul 2014 a fost ales şi Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (Camera Naţională).

 

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se deschide pavilionul de echitație din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

vin apr. 15 , 2016
Lume, lume! Urmează un mesaj important pentru toți constănțenii care iubesc animalele, în special caii, și să petreacă în aer liber câteva ore frumoase. Dacă vă regăsiți într-un din categoriile de mai sus, sunteți invitați mâine, sâmbătă, 16 aprilie, la ora 12.00, la deschiderea oficială a pavilionului de Echitație din […]

V-ar putea interesa și: