Conducerea CJC, întâlnire cu toate instituțiile cu atribuții în emiterea avizelor pentru certificatele de urbanism și autorizațiile necesare derulării proiectelor mari de infrastructură

Conducerea Consiliului Județean Constanța s-a întâlnit astăzi cu toate instituțiile cu atribuții în emiterea avizelor pentru certificatele de urbanism și autorizațiile necesare derulării proiectelor mari de infrastructură.

„Am dorit această întâlnire pentru a crea o legătură directă între toți factorii decidenți în ceea ce privește emiterea avizelor și autorizațiilor necesare finanțării și implementării proiectelor strategice în dezvoltarea județului Constanța. Îmi doresc foarte mult, să putem contabiliza toate aceste proiecte, mai ales cele pe fonduri nerambursabile, proiecte care vor aduce un plus valoare locuitorilor județului Constanța. Vă propun să facem un grup de lucru la nivelul CJC, prin care să avem o comunicare cât mai directă și eficientă în vederea deblocării situațiilor dificile apărute în anumite stadii ale proiectelor. CJC are la îndemână pârghiile  pentru a obține sprijinul autorităților centrale în vederea emiterii diverselor avize necesare implementării în bune condiții a proiectelor de dezvoltare a județului. În cadrul instituției pe care o conduc, avem o echipă de oameni profesioniști, care vă stau la dispoziție și depinde numai de noi cât vom fi de pragmatici și determinați să facem tot ceea ce este necesar pentru a putea atrage în județ cât mai multe fonduri nerambursabile. Consiliul Județean Constanța este deschis oricărei companii, de stat sau private, care dorește să obțină finanțări pentru implementarea proiectelor care vizează dezvoltarea județului și creșterea calității vieții cetățenilor.”, a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Conducerea Consiliului Județean Constanța s-a întâlnit astăzi cu toate instituțiile cu atribuții în emiterea avizelor pentru certificatele de urbanism și autorizațiile necesare derulării proiectelor mari de infrastructură.

Pentru a avea o comunicare cât mai eficientă, mai ales cu privire la proiectele de accesare a fondurilor nerambursabile, președintele Consiliului Județean Constanța a propus înființarea unui grup de lucru la nivelul CJC. Acesta îi va avea în componența sa pe cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, precum și reprezentanții instituțiilor și companiilor cu atribuții în emiterea avizelor. Scopul grupului este cel de identificare a diverselor probleme în vederea soluționării blocajelor apărute în implementarea proiectelor.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

City managerul Constanței anunță că va face plângere penală împotriva unor angajați Confort Urban care au tăiat un nuc sănătos

mar feb. 23 , 2021
Felicia Ovanesian, city maagerul orașului Constanța și avocat suspendat, a anunțat, pe Facebook, că va face plângere penală împotriva unor angajați Confort Urban care au tăiat un nuc sănătos. Aceasta a spus că nucul a fost tăiat „pentru șpagă” și „de mult ce o iubește” Confort Urban. Iată mesajul: „V-au […]
Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

V-ar putea interesa și: