Conducerea CMSN vă roagă să păstrați curățenia

Cu toţii apreciem civilizaţia din alte ţări, dar nu toţi suntem dispuşi să respectăm regulile elementare de bun-simţ la noi acasă.

O lecţie care poate fi învăţată cu succes de la vârste fragede se referă la păstrarea curăţeniei şi la ocrotirea mediului înconjurător, însă unii părinţi aleg să le insufle copiilor alte valori, spune directorul CMSN, Adrian Bîlbă.

Aflați mai multe din clipul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai trist urs din lume

Dum ian. 17 , 2021
Fotografia aceasta este a celui mai trist urs din lume. Animalul se plimbă obsesiv în cerc, în ceea ce era cândva cușca lui. Deși gratiile au dispărut, ursul nu s-a mișcat din locul în care a stat, în captivitate, 20 de ani, la Grădina Zoologică Piatra Neamţ. „Aceasta este una […]

V-ar putea interesa și: