Conducerea PNL nu tolerează comportamentul președintelui CJC, Mihai Lupu

mihai lupu cjc

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, membru PNL, este afectat de două mari scandaluri, care au atras și atenția conducerii centrale.

Liderii de la București nu au trecut cu vederea derapajul incredibil al lui Mihai Lupu, care a amenințat și agresat un polițist local, dar nici faptul că, recent, acesta a căpătat calitatea de suspect de luare de mită într-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

Din informațiile noaste, neconfirmate de către PNL Constanța, conducerea de la malul mării a solicitat liderilor de la București o întâlnire pentru a prezenta și clarifica problema Mihai Lupu. În cadrul acesteia, s-a stabilit în unanimitate și fără dubii că situația acestuia nu reprezintă nicidecum definiția de „liberal” și că aduce prejudicii de imagine partidului. Sursele noastre spun că s-a decis retragerea sprijinului politic al lui Mihai Lupu.

Acest lucru nu se poate face de pe o zi pe alta. PNL Constanța a început demersurile statutare. Asta înseamnă convocarea forurilor de conducere ale partidului, care vor analiza situația și vor vota în cunoștință de cauză.

În tot acest timp, aflând probabil de discuția de la București și de profunda nemulțumire a partidului, Mihai Lupu a trimis o hârtie președintelui PNL Constanța prin care își dă demisia din funcția de vicepreședinte al organizației. Este o funcție în care nu l-a numit nimeni, ci a fost numit de facto, ca toți președinții de CJ ai PNL din România.

Lupu a solicitat și suspendarea sa din partid, lucru care nu este prevăzut în statut.

Recomandare: Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”

Ce NU a făcut Mihai Lupu este să-și dea demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean, unde tocmai și-a majorat salariul cu 50%. Să nu uităm că Lupu a candidat de pe listele PNL, susținut de PNL. Fără partid, probabil că ar fi fost, în continuare, pe banca de rezervă a politicii.

Onoarea de care vorbește în scrisoarea către PNL ar trebui să îl determine să-și dea demisia din funcția de președinte al CJ Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aveți probleme cu RAR? Puteți apela la conciliere

joi iun. 22 , 2023
Inspectorii Registrului Auto Român au implementat o soluție rapidă de rezolvare a litigiilor dintre operatorii economici din piața auto și petenții nemulțumiți de prestarea serviciilor.  Deoarece interesul principal al unui petent este acela de a rezolva o situație care a stat la baza reclamației, RAR propune o modalitate alternativă de […]

V-ar putea interesa și: