Conducerea Polaris spune că a transportat aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public

polaris

În urma ninsorilor din noaptea trecută, 16.01.2017, Polaris M Holding a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a continuat operaţiunea de pluguit zăpada de pe arterele unde acest lucru a fost necesar.

”De asemenea, compania de salubrizare a procedat la împrăştierea a 350 tone material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă. Pe parcursul zilei de astăzi, 17.01.2017, Polaris a intervenit cu 29 de încărcătoare frontale, în vederea degajării zăpezii de pe arterele principale, şi 28 de autobasculante pentru îndepărtarea depozitelor de zăpadă. Astfel, de când a început operaţiunea de încărcare şi transport zăpadă au fost adunaţi şi transportaţi aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public. Compania Polaris se afla în continuare în comandament de iarnă, şi asigură toţi cetăţenii că este pregătită să intervină cu forţa umană şi utilaje în cazul în care ninsoarea va continua în următoarele zile în municipiul Constanţa”, se arată în comunicat.

În continuare însă mulți constănțeni spun că ghenele sunt pline de gunoi și că graficul de colectare a deșeurilor nu se respectă, dar și că multe artere secundare sunt pline de zăpadă.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.