Conducerea PSD a fost invitată la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului Constanța

Ministrul Cseke Attila în interiorul Cazinoului
Ministrul Cseke Attila în interiorul Cazinoului. Foto: Facebook

Zi importantă azi pentru Constanța. Fațada de nord a Cazinoului a fost dezvelită. La eveniment au participat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dar și mai mulți membri ai PNL Constanța.

Organizația Municipală a PSD a reacționat, printr-un comunicat de presă în care a acuzat că „lipsa de onoare și verticalitate a actualei administrații publice locale și a reprezentanților PNL Constanța a devenit parte din ADN-ul lor politic.”

„Reabilitarea Cazinoului nu trebuie să fie niciodată folosită ca instrument politic oricât de tentantă ar fi această atitudine! Domnule primar, domnilor PNL-iști, nu numai că ați fost tentați, ați făcut-o efectiv!”, au transmis PSD-iștii.  

Surse bine informate spun că ministrul Cseke Attila a invitat conducerea PSD la eveniment, o invitație personală fiind adresată președintelui Organizației Județene a PSD Constanța, senatorul Felix Stroe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tomis TV: Secretul delfinilor. Spitale pe hârtie

vin aug. 19 , 2022
Emisiunea Punctul pe i de săptămâna aceasta a analizat două subiecte: secretul delfinilor și spitalele pe hârtie. Primul se referă la faptul că CMSN plătește 40% din încasările delfinilor noștri și ai celor din Ucraina unei firme nou înființate din orașul Voluntari. Al doilea, la ce șanse au proiectele prezentate […]

V-ar putea interesa și: