Conducerea PSD a fost invitată la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului Constanța

Ministrul Cseke Attila în interiorul Cazinoului
Ministrul Cseke Attila în interiorul Cazinoului. Foto: Facebook

Zi importantă azi pentru Constanța. Fațada de nord a Cazinoului a fost dezvelită. La eveniment au participat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dar și mai mulți membri ai PNL Constanța.

Organizația Municipală a PSD a reacționat, printr-un comunicat de presă în care a acuzat că „lipsa de onoare și verticalitate a actualei administrații publice locale și a reprezentanților PNL Constanța a devenit parte din ADN-ul lor politic.”

„Reabilitarea Cazinoului nu trebuie să fie niciodată folosită ca instrument politic oricât de tentantă ar fi această atitudine! Domnule primar, domnilor PNL-iști, nu numai că ați fost tentați, ați făcut-o efectiv!”, au transmis PSD-iștii.  

Surse bine informate spun că ministrul Cseke Attila a invitat conducerea PSD la eveniment, o invitație personală fiind adresată președintelui Organizației Județene a PSD Constanța, senatorul Felix Stroe.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tomis TV: Secretul delfinilor. Spitale pe hârtie

Fri Aug 19 , 2022
Emisiunea Punctul pe i de săptămâna aceasta a analizat două subiecte: secretul delfinilor și spitalele pe hârtie. Primul se referă la faptul că CMSN plătește 40% din încasările delfinilor noștri și ai celor din Ucraina unei firme nou înființate din orașul Voluntari. Al doilea, la ce șanse au proiectele prezentate […]