Conducerea PSD Constanța se leapădă, pentru a doua oară, de Maricel Cîrjaliu

2
felix-stroe-maricel-cirjaliu

Cristian Maricel Cîrjaliu, vicepreședinte PSD Constanța și primar în Agigea, a trimis solicitări către toate primăriile din județul Constanța pentru a afla dacă anumiți jurnaliști (nu toți) au contracte de prestări servicii încheiate cu respectivele instituții.

Solicitarea este trimisă nu în nume propriu, ci în calitate de primar al comunei Agigea.

Am solicitat un punct de vedere, referitor la acest aspect unic în istoria postdecembristă, din știința noastră, conducerii PSD din Constanța și din București, în speță președintelui Organizației Județene, Felix Stroe, și președintelui Marcel Ciolacu.

Am primit, până acum, răspuns din partea lui președintelui Felix Stroe, senator, care se dezice, pentru a doua oară, de practicile subalternului său, fost milițian.

„Nu este normal ca un lider al filialei noastre să exercite presiuni asupra presei și asupra colegilor săi, primari din județ și reprezentanți ai comunităților locale și să se substituie unor cercetări ce trebuie făcute NUMAI de către organele abilitate.

Așa cum am afirmat și anterior, conducerea PSD Constanța se delimitează de orice blamare a mass media și se exprimă împotriva oricăror acuzații, făcute în social media, fără prezentarea unor dovezi concrete, dar și asupra unor demersuri paralele, negirate de – și care nu au nicio legătură cu – organizațiile noastre de partid. Desigur că asemenea gesturi vor fi discutate în interiorul partidului iar eventualele concluzii vor fi comunicate public.
Ne exprimăm în continuare speranța că relațiile noastre cu reprezentanții presei va fi în continuare una corectă și benefică pentru întreaga societate civilă.”

Primul mesaj, la care se referă mai sus, a fost trimis pe 17 iunie și îl puteți citi AICI.

Vom reveni cu răspunsul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, când/dacă îl vom primi.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Conducerea PSD Constanța se leapădă, pentru a doua oară, de Maricel Cîrjaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UMC se pregătește de admitere. Capacitatea de școlarizare este de 1.290 de locuri. Anul universitar va începe în regim hibrid

joi iul. 8 , 2021
Universitatea Maritimă Constanța se pregătește pentru admitere. Anul acesta nu se va organiza fizic. „Admiterea se va desfășura pe baza unui examen care, anul acesta, se va derula pe baza unor documente. Nu va fi un examen fizic. Media de admitere va fi o medie formată din media de la […]
Violeta Ciucur, rectorul UMC, și Viorel Panait, președintele senatului universității, în timpul conferinței de presă organizată la sediul instituției, în data de 8 iulie 2021. Foto: Constanța 100%

V-ar putea interesa și: