Conducerea PSD Constanța se leapădă, pentru a doua oară, de Maricel Cîrjaliu

felix-stroe-maricel-cirjaliu

Cristian Maricel Cîrjaliu, vicepreședinte PSD Constanța și primar în Agigea, a trimis solicitări către toate primăriile din județul Constanța pentru a afla dacă anumiți jurnaliști (nu toți) au contracte de prestări servicii încheiate cu respectivele instituții.

Solicitarea este trimisă nu în nume propriu, ci în calitate de primar al comunei Agigea.

Am solicitat un punct de vedere, referitor la acest aspect unic în istoria postdecembristă, din știința noastră, conducerii PSD din Constanța și din București, în speță președintelui Organizației Județene, Felix Stroe, și președintelui Marcel Ciolacu.

Am primit, până acum, răspuns din partea lui președintelui Felix Stroe, senator, care se dezice, pentru a doua oară, de practicile subalternului său, fost milițian.

„Nu este normal ca un lider al filialei noastre să exercite presiuni asupra presei și asupra colegilor săi, primari din județ și reprezentanți ai comunităților locale și să se substituie unor cercetări ce trebuie făcute NUMAI de către organele abilitate.

Așa cum am afirmat și anterior, conducerea PSD Constanța se delimitează de orice blamare a mass media și se exprimă împotriva oricăror acuzații, făcute în social media, fără prezentarea unor dovezi concrete, dar și asupra unor demersuri paralele, negirate de – și care nu au nicio legătură cu – organizațiile noastre de partid. Desigur că asemenea gesturi vor fi discutate în interiorul partidului iar eventualele concluzii vor fi comunicate public.
Ne exprimăm în continuare speranța că relațiile noastre cu reprezentanții presei va fi în continuare una corectă și benefică pentru întreaga societate civilă.”

Primul mesaj, la care se referă mai sus, a fost trimis pe 17 iunie și îl puteți citi AICI.

Vom reveni cu răspunsul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, când/dacă îl vom primi.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.