Conducerea Spitalului Județean a hotărât să reprogrameze pacienții cronici pentru săptămâna viitoare

Județul Constanța se confruntă, în fiecare an, cu o criză a locurilor de spital, în timpul verii, când în județ ajung sute de mii de turiști.

Pentru că în acest weekend se anunță 150.000 de participanți la Neversea, conducerea Spitalului Județean Constanța a luat măsuri pentru a putea interveni eficient în caz de necesitate.

„Pentru ca pe timp de vara solicitarea este crescuta, in scopul pastrarii unui numar de paturi libere, conducerea SCJU a hotarat reprogramarea pacientilor cronici pentru saptamana viitoare”, au precizat reprezentanții instituției.

Așadar, dacă sunteți din Constanța și sunteți bolnav cronic, vă veți putea interna săptămâna viitoare, după ce se termină Neversea.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Topul celor mai bune licee din Constanța, după procentul de promovabilitate la Bacalaureat

Wed Jul 5 , 2017
COMPLETARE 14 iunie 2021: Topul liceelor din județul Constanța Mai multe licee din Constanța au avut promovabilitate de peste 90% la examenul de Bacalaureat. Iată lista acestora, așa cum a fost comunicată de ISJ.   Promovabilitate LICEUL TEORETIC ’OVIDIUS’ CONSTANŢA 99.51 COLEGIUL NAŢIONAL ’MIRCEA CEL BĂTRÂN’ CONSTANŢA 99.12 LICEUL TEORETIC […]