Confort Urban a construit 56 de parcări noi în ultimul an

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a construit în ultimul an 56 de parcări cu peste 1.700 de locuri, potrivit unui comunicat de presă al primăriei.

„Parcare cu aproape 70 de locuri pe strada Micșunelelor din cartierul km 5. Este cea de-a 56- a parcare construită în ultimul an prin dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Au fost date în folosință peste 1700 de locuri noi.”, se arată în comunicat.

Ieri a fost  dată în folosință o nouă parcare în cartierul KM 5. Locuitorii din zonă au la dispoziție 67 de locuri de parcare în locul în care până erau ridicate garaje.

„Era pământ și acum este asfalt, e ok, e mult mai bine, se vede că e civilizat.”

„Ați făcut un lucru excepțional, suntem foarte mulțumiți. Este curățenie, acum ți-e drag să te uiți,” au declarat locuitorii din zonă.

După ce au fost dezafectate garajele, iar locul a fost curățat, s-a trecut la amenajarea parcării care acum este asfaltată și marcată.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă amenajările de noi parcări în cartierele din municipiu.

Sursă foto/video: Primăria Constanța

One comment

  • Mda, Interesant.
    Poate reusesc sa construiasca si ceva parcari supraterane, iar romanii sa invete sa parcheze in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.