Confort Urban a construit de la zero strada Cella Delavrancea

Strada Cella Delavracena, înainte și după asfaltare

În programul de investiții în trama stradală desfășurat de municipalitate în cartierul Compozitorilor a fost cuprinsă și strada Cella Delavrancea.

Echipele SC Confort Urban SRL au lucrat intens la consolidarea infrastructurii terenului, în etapa premergătoare procesului de asfaltare. Strada a fost construită de la zero, carosabilul fiind asfaltat pe o lungime de aproximativ 200 de metri.

În ultimul an, 8 străzi de pământ din cartierul Compozitorilor au devenit artere rutiere pe care traficul se realizează în condiții optime: Alexandru Bogza, Cella Delavrancea, Dumitru Kiriac, Prelungirea Eduard Caudella, Sfântul Ioan Damaschin, Titus Cergău, Zeno Vancea și aleea Constantin Bobescu.

Îmbunătățirea condițiilor de circulație în cartierele Constanței reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța.

Sursă text și foto: Primăria Constanța


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Slujbă de binecuvântare a mașinii de gunoi

Wed Jan 8 , 2020
Într-o localitate din județul Constanța a avut loc o slujbă de binecuvântare a unei… mașini de gunoi. S-a întâmplat în comuna Lumina, iar evenimentul a fost anunțat chiar de primar, pe pagina sa de Facebook. „După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, […]