Confort Urban a demontat separatoarele pentru pistele de biciclete de pe bulevardul Tomis

Separatoarele pentru biciclete de pe bulevardul Tomis din Constanța au dispărut. Este temporar, spune Confort Urban.

Pentru buna desfășurare a manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, S.C. Confort Urban SRL a demontat separatoarele pentru delimitarea pistelor de biciclete, pe bulevardul Tomis, sectorul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, în perioada 27 noiembrie – 02 decembrie 2022.
A fost luată această hotărâre pentru a se crea culoare unice de acces pentru ambulanțele și autospecialele echipelor de intervenții.

„Ne cerem scuze celor care nu mai pot folosi pistele de biciclete în această perioadă și îi asigurăm pe această cale că imediat după terminarea acțiunilor cu caracter militar, separatoarele pentru pistele de biciclete vor fi remontate, operațiune care se va derula într-un interval de 2-3 zile.”, a anunțat Primăria Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cum poți să obții până la 100.000 de euro pentru digitalizarea companiei

Thu Nov 24 , 2022
Mai rar vezi o sală plină de oameni de afaceri și angajați cu funcții de conducere care ascultă cu atenție ce se discută, timp de aproape două ore, își iau notițe și pun apoi întrebări relevante. S-a întâmplat însă în Constanța, pe 23 noiembrie. Meritul îl are compania Goodwill Consulting, […]