Confort Urban amenajează noi locuri de parcare în cartierele din Constanța

Ca urmare a campaniei de eliberare a domeniului public de garaje, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să amenajeze noi locuri de parcare în toate zonele orașului.

Pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu din cartierul Anadalchioi, au fost demarate lucrările de infrastructură pentru amenajarea de noi locuri de parcare, în etapa premergătoare asfaltării.

Similar, se lucrează la parcarea de pe strada Prelungirea Ion Rațiu din cartierul Faleză Nord, unde spațiul public urban este reconfigurat pentru a crea condiții civilizate pentru riverani.

Primăria Constanța face apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie la conductele de distribuire a agentului termic din Constanța

Thu Mar 5 , 2020
Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, regia a anunțat că nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la punctul termic 103, care deservește  zona: Bd. Tomis, str. Voinicului, str. Făgetului . Ehipele de intervenție depun […]
radet constanta