Confort Urban are 25 de locuri de muncă disponibile

confort urban

La S.C. Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Constanța, sunt disponibile cel puțin 25 de locuri de muncă.

Se caută muncitori calificați (mecanici utilaj, zidari, pietrari, dulgheri, pavatori, asfaltatori, mecanici, fierari, betoniști), dar și muncitori necalificați pentru activități de întreținere și reabilitare a tramei stradale.

Se oferă bonuri de masă, sporuri, abonament pentru transport și un salariu atractiv.

Doritorii sunt așteptați la Biroul Resurse Umane din cadrul S.C. Confort Urban de luni până vineri, între orele 10:00-14:00.

În vederea selecției, candidații vor depune un dosar care va cuprinde următoarele documente:

  • Certificatele de absolvire (copii conforme cu originalul);
  • Actul de identitate (copie conformă cu originalul);
  • Copie carnet de muncă şi/sau adeverinţe (copii conforme cu originalul);
  • CV în original.

Pentru persoanele care nu sunt din localitate se oferă şi locuinţe de serviciu, contra unei chirii.

Selecţia dosarelor are loc până la începutul anului viitor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie accidentată de un șofer, chiar pe trecerea de pietoni

mie nov. 21 , 2018
Astăzi, în jurul orei 17:10, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din Constanţa, dinspre pod km 4/5 către gară. Când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul Allpin Center, a surprins şi accidentat uşor o femeie, de 36 de ani, care […]

V-ar putea interesa și: