Confort Urban asfaltează noaptea

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, desfășoară în această perioadă lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe zone din oraș.Se va lucra noaptea, pentru a nu afecta traficul rutier intens din timpul zilei.

Astfel, joi și vineri, între orele 19:00 – 07:00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între Termele Romane și Vasile Alecsandri, echipele administratorului drumului public vor acționa asupra părții carosabile: în prima noapte se va turna binder, primul strat de asfalt, iar în cea de a doua, stratul de uzură.

Tot joi și vineri, în același interval orar, 19:00-07:00, echipele Confort Urban vor acționa și pe strada Ion Rațiu. Se frezează carosabilul în vederea asfaltării.

Circulația rutieră va fi restricționată total în timpul desfășurării lucrărilor în zona Tribunalului din Constanța, iar pe strada Ion Rațiu se va desfășura cu restricții, pe câte un sens de mers, în funcție de intervenția utilajelor.

„Decizia de se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat. Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția acestor lucrări și, pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării acțiunilor de reabilitare a carosabilului.”, a transmis Primăria Constanța.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.