Confort Urban asfaltează noaptea

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, desfășoară în această perioadă lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe zone din oraș.Se va lucra noaptea, pentru a nu afecta traficul rutier intens din timpul zilei.

Astfel, joi și vineri, între orele 19:00 – 07:00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între Termele Romane și Vasile Alecsandri, echipele administratorului drumului public vor acționa asupra părții carosabile: în prima noapte se va turna binder, primul strat de asfalt, iar în cea de a doua, stratul de uzură.

Tot joi și vineri, în același interval orar, 19:00-07:00, echipele Confort Urban vor acționa și pe strada Ion Rațiu. Se frezează carosabilul în vederea asfaltării.

Circulația rutieră va fi restricționată total în timpul desfășurării lucrărilor în zona Tribunalului din Constanța, iar pe strada Ion Rațiu se va desfășura cu restricții, pe câte un sens de mers, în funcție de intervenția utilajelor.

„Decizia de se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat. Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția acestor lucrări și, pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării acțiunilor de reabilitare a carosabilului.”, a transmis Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie, amendată cu 4.000 de lei pentru că a mințit la 112

mie iun. 23 , 2021
În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 3.35, polițiștii Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi sechestrată, apelul fiind localizat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. În scurt timp de la sesizare, polițiștii au ajuns la […]
112

V-ar putea interesa și: