Confort Urban continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii de semnalizare rutieră

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii de semnalizare rutieră. Se retrasează marcajele existente pe toate străzile și bulevardele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile. Intervențiile se desfășoară noaptea, pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Pe bulevardul Tomis, au fost retrasate marcajele transversale și a fost aplicate marcaje bicolore la trecerile de pietoni situate la intersecția cu străzile Nicolae Iorga și Poporului,  în dreptul Colegiului Tehnic „Tomis” și în zona parcului din Tomis II. Materialul bicomponent (alb și roșu) are rolul de a crește vizibilitatea mijloacelor de semnalizare rutieră.

Pentru o mai bună organizare a circulației, s-au refăcut marcajele rutiere la sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca. Totodată, s-au aplicat marcaje longitudinale pe bulevardul Ferdinand și pe străzile Eliberării, Theodor Burada, Soveja, Constantin Bobescu, Eduard Caudella, Rapsodiei, Șoseaua Industrială, Septimius Severus și Augustus. Reamintim faptul că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni. 

În paralel, echipele SC Confort Urban SRL înlocuiesc indicatoarele deteriorate care nu mai corespund normelor de siguranță. Noile semne de circulație sunt montate pe bulevardul Tomis și pe principalele artere de circulație din oraș.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a redus tarifele

mar sept. 1 , 2020
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a redus tarifele, începând de azi, 1 septembrie. Iată care sunt acestea, dar și program de vizitare: Delfinariu Adulți 20,00 lei Elevi/Studenți 5,00 lei Copii până la 7 ani gratuit * Programul demonstrațiilor este de luni până duminică de la orele: 11.00, 15.00 și 17.00 Reprezentații leii […]

V-ar putea interesa și: