Confort Urban reamenajează simultan cinci străzi din cartierul Compozitorilor

Aleea Colindelor, cartierul Compozitorilor. Sursă foto: Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL desfășoară simultan lucrări de reamenajare a carosabilului pe 5 străzi din cartierul Compozitorilor. Pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se pregătește suprafața carosabilă prin excavare, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe aleile Iosif Sava și Colindelor terenul va fi stabilizat prin turnarea mai multor straturi de piatră. Ulterior, se vor realiza lucrări de asfaltare.

Pe strada Sabin Drăgoi, s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe străzile Clopoțeilor, Ion Voicu și aleea Ion Voicu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Angajații din HoReCa protestează. Vor întrerupe vânzarea timp de o oră

Wed Aug 19 , 2020
Angajații din HoReCa protestează astăzi, între orele 17-18, în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de persoane care muncesc în această industrie. „Ignoranţa autorităţilor este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României! Dacă […]
protest angajati horeca