Confruntare la Tomis TV: deputata Cristina Rizea versus jurnalistul Adrian Cârlescu

Jurnalistul constănțean Adrian Cârlescu a publicat o anchetă în care a adus acuzații deputatei Cristina Rizea.

Cei doi au fost invitați la Tomis TV, în emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi. Ambii au acceptat.

A rezultat o confruntare ale cărei concluzii le puteți trage singuri.

Noi remarcăm faptul că de foarte puține ori cei care sunt subiectul unor anchete jurnalistice acceptă o emisiune față în față cu cei care au scris, pentru a răspunde acuzațiilor. Este o atitudine sănătoasă, de care clasa politică are nevoie.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stațiunea Mamaia: restaurant în locul unui fost bazin, prin votul noului USL

joi iun. 29 , 2023
Fostul bazin din fața hotelului Perla, care a devenit ulterior spațiu verde, se va transforma într-un restaurant. Așa au votat consilierii municipali constănțeni din noul USL, adică PNL și PSD. Proiectul a fost inițiat de primarul PNL Vergil Chițac. USR s-a opus. „Sunt convins că mulți dintre voi își mai […]

V-ar putea interesa și: