Conserve de carne de vită care conțin numai 1% carne de vită!

carne de vită

România este țara tuturor posibilităților. La noi, este posibil să vinzi conserve de carne de vită care să conțină numai 1% carne de vită!

Descoperirea a fost făcută de Paul Anghel, director general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, într-un hypermarket din Brașov.

După cum se vede în fotografie, pe etichetă scrie mare „CARNE DE VITĂ 340 de grame”, dar mai jos descoperim că procentul de carne de vită este de numai 1%. Așadar, conserva conține numai 3,4 grame de carne! În rest, în ea găsim carne pui din separator (adică resturile dintr-un pui), în proporție de 48%, și plămâni de vită, în proporție de 19%.

„Se putea și mai rău, numai aromă de vită”, a glumit, amar, un consumator la aflarea veștii postate de Paul Anghel pe pagina sa de Facebook.

Este foarte probabil ca astfel de conserve să fie puse la vânzare și în magazine similare din toată țara, așa că citiți cu atenție eticheta înainte de a cumpăra.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

UNPR merge la europarlamentare cu Ilie Năstase și Anghel Iordănescu și promite marea cu sarea

Sun Mar 3 , 2019
UNPR va avea pe lista pentru alegerile europarlamentare doi foști sportivi, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, și promit marea cu sarea, dacă vor fi aleși. Toate acestea au fost anunțate de președintele UNPR, Gabriel Oprea, chiar în Constanța, la restaurantul Scoica din Mamaia Nord, unde a avut loc Reuniunea Regională […]