Consilier PNL: „Halucinant ce se întâmplă în Constanța! Administrație agresivă, politică de tip Dorel”

stalpi constanta

Un consilieri PNL, Adriana Arghirescu, a criticat în termeni duri stâlpișorii montați pe strada Poporului din Constanța. Aceasta consideră că este absolut halucinant ce se întâmplă și că administrația locală este agresivă atât cu șoferii, cât și cu pietonii.

Se referă, mai exact, la faptul că, pe această stradă, sunt, pe alocuri, două rânduri de stâlpi. Măsura este luată pentru ca șoferii să nu poată intra cu mașina între stâlp și gardurile caselor, între noi fie vorba.

Iată declarația Adrianei Arghirescu, liderul consilierilor PNL:

„Halucinant dar adevărat! Se întâmplă în Constanța anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulți și nu au avut ce face cu ei, autoritățile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpișori pe strada Poporului. Constănțenii care locuiesc în zonă și care mi-au trimis aceste fotografii îmi spun că sunt vânați de polițiștii locali care îi amendează imediat ce au oprit mașina pe marginea străzii. Asta în condițiile în care nu există vreun indicator cu “Staționarea interzisă” și strada este una foarte circulată având în vedere că există trei unități de învățământ și foarte mulți comercianți. O nouă dovadă că această administrație este agresivă atât cu șoferii, cât și cu pietonii și duce o politică de tip “Dorel” care nu face decât să crească nemulțumirea generală“, a scris Arghirescu pe facebook.

Ați citit bine: vorbea despre ce se întâmpla în 2019. Declarația este din septembrie 2019.

Între timp, primarul PNL, Vergil Chițac, a câștigat alegerile, Adriana Arghirescu este în continuare în Consiliul Municipal, liberalii au o alianță cu USR.

Au trecut 16 luni de la acele declarații, deci aproape 500 de zile, și niciun stâlpișor nu a dispărut de la locul lui. Niciunul. Consilierii locali au toată puterea necesară pentru a face acest lucru. Ei pot iniția hotărâri de consiliu pe care primarul le poate aplica. Ba chiar însuși primarul o poate face.

Oamenii se plângeau atunci că dacă parchează pe străzi laterale le sunt tăiate cauciucurile. Liberalii ascultau cu atenție doleanțele lor. Era PSD la conducere.

Oare acum nu mai este halucinant? Oare aceasta nu mai este acum politică agresivă cu pietonii și șoferii? Cine e Dorel acum?

Să vă spun secretul lui Polichinelle: stâlpișorii aceia sunt foarte buni acolo. Trotuarul era în permanență plin de mașini. Acum, pietonii, copiii care învață la școala și grădinițe din zonă, au pe unde să meargă. Dublarea stâlpișorilor are rost, pentru că, altfel, mașinile ar fi tras între stâlp și gard. Unii șoferi, cu autoturisme mai mic, fac asta și în prezent. Am mai scris aici: în Paris, unde sunt străzi mai late, sunt chiar trei rânduri de stâlpi.

Personal, sper să nu fie scoși.

Și mai sper că politicienii, din toate partidele, nu vor mai cădea în mrejele demagogiei, un Ianus cu două fețe: una care pare atrăgătoare, apetisantă, profitabilă, înainte de alegeri, dar cealaltă, reală, care se dezvăluie ca o capcană fără ieșire după ce ajungi în poziții de decizie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministrul antreprenoriatului și turismului vine în Constanța

Fri Jan 7 , 2022
Sâmbătă, 08 ianuarie 2022, ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, va participa la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri și ai turismului din județul Constanța. Întâlnirea va avea loc la ora 10:00, în Sala Remus Opreanu, urmând ca la ora 12:30, în aceeași locație, să aibă loc o conferință […]