Consilierii municipali PNL din Constanța au uitat că sunt la putere

Consiliera PNL Mihaela Andrei se uită lung la scările care arată jalnic. Foto: Facebook

Ceva ciudat se întâmplă în Consiliul Municipal Constanța și în PNL. Consilierii liberali se pare că au uitat că sunt la putere și funcționează încă într-o zonă de opoziție.

Am citit recent o postare a consilierei Mihaela Andrei. Acesta face un lucru bun: vorbește cu oamenii pe stradă. Partea pozitivă se oprește însă aici. Mihaela Andrei postează pe Facebook lucrurile care nu merg bine în oraș, de parcă noi nu le știm. De parcă ar fi plătită din bani publici să ne spună că nu-i bine în Constanța.

Iată ce a identificat ieri, într-un mesaj scris în engleză și română.

„Let’s keep our conversation going🇷🇴

▶️Probleme ridicate azi:

1. Copacii uscați care sunt marcați și trebuie tăiați,

2. Trotuare sparte pentru lucrări și nu au mai fost reasfaltate, fapt ce face ca mămicile cu copii in căruț sa iasă pe bulevard pe anumite porțiuni de trotuar.

3. Platoul, inclusiv scările, de vizavi de Spitalul de Boli Infecțioase de pe BLd Ferdinand, spart cu un aspect vechi iar zona spațiului verde la stadiul de pământ,

4. Lipsa locurilor de joaca în zonă.”

Nu-i așa că nu trebuie să fii genial ca să constați că nu sunt locuri de joacă?

Consiliera Mihaela Andrei ne spune că nu vrem mult și că în curând vom avea, fără să avanseze nicio informație concretă în acest sens.

„Constănțenii chiar nu vor mult. Vor un spațiu decent de plimbare, recreere si petrecere a timpului liber, pentru ei și copiii lor. Curând îl vom avea și noi. Chiar merităm!”, scrie aceasta neuitând să-l eticheteze pe președintele organizației municipale PSD, Septimiu Bourceanu, care nu a criticat niciodată în ultimii doi ani modul în care arată orașul condus de Felicia Ovanesian și Vergil Chițac.

Recomandare: Hocus pocus cu terenuri și sute de mii de euro în declarațiile de avere ale consilierului local PNL Mihaela Andrei

Ce spunea Adriana Arghirescu

O altă consilieră PNL care pare că a uitat că a ajuns la putere este Adriana Arghirescu. Când era în opoziție, tuna și fulgera împotriva lui Decebal Făgădău, care făcuse un lucru foarte bun: montase stâlpișori pe strada Poporului, pe unde trec sute de elevi și copii de grădiniță. Adriana Arghirescu era revoltată că din loc în loc erau dublați (ca să nu poată intra nesimțiți cu mașina printre stâlp și trotuar), dar și că oamenii de pe stradă nu mai au unde să parcheze. Aflată de aproape doi ani la putere, nu a făcut nimic pentru a schimba starea de fapt. Stâlpișorii sunt tot acolo, dublați, locuri de parcare tot nu sunt. S-a schimbat însă ceva: nu mai critică acest lucru.

Aș fi vrut să văd postări în care ni se prezintă realizările consilierilor PNL. Din păcate, se pare că mai am (mult) de așteptat.

P.S. Din păcate, nici consilierii celorlalte partide par că nu știu prea bine ce să facă. PSD este când la putere, când în opoziție, și are, de obicei, propuneri populiste, dictate de șeful de partid, cel cărora consilierii îi spun „Barosanul”. USR, deși are viceprimar, se comportă fix ca în opoziție. Ne „amenință” de doi ani cu niște proiecte minore, dar nu se vede mai nimic. Evident, Chițac e de vină, dar nemulțumirile lor nu depășesc faza oratorică.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce program au salvamarii din Eforie

vin aug. 5 , 2022
Activitatea de de salvare acvatică desfăşurată prin serviciul de salvamar şi prin posturile de prim ajutor pe plajă este destinată salvării vieţii oamenilor. Utilizarea nejustificată a serviciilor de salvare acvatică (pentru căutarea în apă a unei persoane presupus dispărută – care de fapt se răcoreşte la terasă a anunţa în […]

V-ar putea interesa și: