Consilierii PSD au votat pentru limitarea la 3 – 4 ore a parcării în centrul Constanței și pentru licitarea publică a locurilor

Ședință a Consiliului Local Constanța

Consilierii municipali PSD au fost de acord cu limitarea la 3 ore a parcării în centrul Constanței. Se întâmpla pe 28 februarie 2019, când consilierii au votat documentul intitulat „Politica de parcare a municipiului Constanța”.

De fapt, nimeni nu a votat împotrivă. Au votat pentru consilierii PSD și PMP. Singurii care s-au abținut, au fost cei de la PNL.

Extras din procesul verbal al ședinței din 28 februarie 2019

Documentul de atunci prevede împărțirea orașului în 3 zone. În prima zonă urma să fie posibilă parcare numai pe bază de plată orară, dar „până la cel mult trei ore”. În a doua, se permitea și plata unui abonament pe o zi, până la un an. Pentru zona a treia se vorbea de „abonament anual stabilit pe bază de licitație publică”.

parcari constanta
Extras din „Politica de parcare a municipiului Constanța” votată pe 28 februarie 2019

Mai mult, documentul votat de consilieri prevede clar că „reorganizarea parcării în zona 1 va avea ca scop principal diminuarea valorilor de trafic și staționării autovehiculelor”.

În politica de parcare nu erau prevăzute tarife. Acestea urma să fie stabilite prin hotărâre de consiliu municipal.

Vă recomandăm și:

Cum parcăm? 5 diferențe între Oradea și Constanța

Primarul Constanței ne întreabă: „Ce punem pe primul loc, omul sau mașina?”

Regulamentul parcărilor: Horia Constantinescu spune una, în document scrie alta

Parcarea în Constanța, de peste 11 ori mai scumpă decât în Brașov

Fotografia care demonstrează că 7 lei pe o oră de parcare e prea mult în unele zone din Constanța

Primarul Chițac, de acord cu aberantul regulament al parcărilor din Constanța. 10 probleme

Regulamentul parcărilor este viziunea Feliciei Ovanesian și a lui Horia Constantinescu

Un constănțean care câștigă un salariu mediu are bani pentru a parca în centrul orașului numai 12,5 zile

Infamul articol 30 din regulamentul parcărilor

La fiecare două zile, în orașul Constanța s-a dărâmat un garaj


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Consilierii PSD au votat pentru limitarea la 3 – 4 ore a parcării în centrul Constanței și pentru licitarea publică a locurilor

  1. Si eu care am crezut ca alesii locali au venit in fata constantenilor cu idei de a aduce bani in Constanta si nu de a face totul pe banii constantenilor. Pentru ca asa putem face si asociatiile de locatari ca o uniune si nu e nevoie sa platim functiile de primar si consilieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD Constanța are lideri noi la organizația de femei și cea de tineret

Dum feb. 28 , 2021
PSD Constanța are lideri noi la organizația de femei și cea de tineret. Noua președintă a organizației municipale de femei este Roxana Dobrescu, iar noul președinte al TSD este Nicu Lascu. Roxana Dobrescu este jurist și a candidat în trecut pentru un post de consilier municipal, în echipa lui Decebal […]
psd

V-ar putea interesa și: