Consilierii PSD și PNL au aprobat construirea a două blocuri de 15 etaje la intrare în Mamaia

În sedința de astăzi s-au mai aprobat două blocuri de 15 etaje la intrare în stațiunea Mamaia, lângă hotel Parc.

„Este trist ce se întâmplă cu stațiunea Mamaia. Zona din vecinătatea plajei se sufocă sub betoane şi seamănă cu un cartier rezidenţial.”, a anunțat consilierul municipal Cătălin Iacob.

„În staţiunea Mamaia este nevoie de o strategie urbanistică, iar asta se poate face printr-un nou PUZ al întregii zone. Dar până apare, mă tem că este deja prea târziu.”, a mai spus acesta.

Consilierii PNL și PSD au votat pentru, cei USR au votat împotrivă.

Firma care a propus PUZ-ul este Parc Mamaia Nord SRL. În 2021 a avut 7 angajați, o cifră de afaceri de 1.262.927 lei și un profit de 177.416 lei. Potrivit Confidas.ro, acționari sunt Dumitrescu Onorina, Dumitrescu Cristian, Dumitrescu Marius.

Mai mulți specialiști din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, printre care prof. univ. dr. Florin Anghel, s-au opus ori au avut obiecții. Detalii AICI.

Foto: Facebook/Catalin Iacob

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Consilierii PSD și PNL au aprobat construirea a două blocuri de 15 etaje la intrare în Mamaia

  1. Se aproba cu nonsalanta reglementari urbanistice necorelate cu infrastructura urbana. O solutie ar fi ca noile obiective sa fie sustenabile prin epurarea / reciclarea / stocarea apei si prin asigurarea energiei din surse locale – panouri fotovoltaice, turbine eoliene cu ax vertical, pompe de caldura sol-apa-aer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Preotul aromân Haralambie Balamace, un martir al neamului românesc, ucis cu sălbăticie la îndemnul unui mitropolit grec, va fi omagiat la Constanța

Wed Jun 29 , 2022
Asociația Culturala „Harlequin Diversitate” împreună cu Filiala 1 SCMD Constanta, organizeaza joi, 30 iunie, ora 18.00, in incinta Restaurantului „Harlequin by the Lake”, din Bulevardul Mamaia nr. 341 D, un eveniment cultural omagial, dedicat memoriei celui care a fost Preot Haralambie BALAMACE, erou martir al neamului romanesc, exponent de seama […]
Haralambie_Balamaci_-_aromanian_priest