Consilierii USR, revoltați de măsurile administrației Chițac: „Această atitudine arogantă de tratare în dispreț a constănțenilor trebuie să înceteze!”

Consilierii USR sunt revoltați de unele măsuri ale administrației Vergil Chițac.

„Suntem în situația de neacceptat în care Primăria, deși are bugetate sume importante pentru întreținerea spațiilor verzi de pe domeniul public, nu reușește să mențină un contract de prestări servicii privind gospodărirea spațiilor verzi cu o societate comercială, dar transmite asociațiilor de proprietari ofertele de prețuri ale aceleiași entități. Această atitudine arogantă de tratare în dispreț a constănțenilor trebuie să înceteze!”, au scris aceștia, pe paginile lor de Facebook.

Iacob a explicat că dispozițiile legii 196/2018 privind privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor sunt clare și neinterpretabile.

„Obligația întreținerii spațiilor verzi publice aferente cvartalelor de blocuri este limitată strict la aspecte ce privesc proprietatea comună deținută de proprietarii locuințelor dintr-un condominiu! Autoritatea locală nu poate excede aceste prevederi decât cu consimțământul cetățenilor și nu poate legifera abuziv.”, se mai arată în mesaj.

USR-iștii spun că vor face „toate demersurile necesare de a corecta orice legiferarea abuzivă, care lasă loc de interpretare și ieșire în decor pentru reprezentanți ai autorității publice” și că „își asumăm posibile greșeli în procesul de aprobare al unor proiecte în cadrul Consiliului Local.”

Vă recomandăm și:

PUZ pentru un bloc de 20 de etaje la intrare în Mamaia. Cătălin Iacob, USR: „Trebuie să stabilim niște reguli bine definite”

Noi prevederi pentru reclamele din zonele turistice ale Constanței. Cătălin Iacob: „Înlocuim kitsch-ul cu rafinamentul”

Vrea să construiască un bloc de 4 etaje pe 150 de metri pătrați

O membră a Consiliului Municipal Constanța și-a trecut în CV că știe să navigheze pe internet și să trimită bine emailuri

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Consilierii USR, revoltați de măsurile administrației Chițac: „Această atitudine arogantă de tratare în dispreț a constănțenilor trebuie să înceteze!”

  1. In timp ce altii se gandesc si se pare ca vor face metrou in orasele lor (Cluj) la noi nu sunt in stare nici sa taie iarba in parcuri, ce sa le mai cerem si in fata blocurilor… Mergeti si faceti o poza si in unicul parc al Constantei sa vedeti si acolo ca e iarba mai inalta decat copiii… Se pare ca alegerea domnului amiral nu a fost una castigatoare pentru cetatenii acestui oras…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum puteți să lucrați la Pescăria lui Matei

Thu Jun 3 , 2021
Pescăria lui Matei face angajări! Telefon pentru stabilire interviu: 0799687996 Luni – Vineri Firma recrutează personal pentru următoarele posturi: – Ospătar – Ajutor Bucătar – Personal pentru Plită – Barman – Femeie de serviciu – Pescar – Persoane pentru curățat pește – Personal pentru Scoicaria lui Matei, cu sau fără […]