Consilierul județean Marian Crușoveanu propune recompensă pentru excelență

Consilierul județean Marian Crușoveanu, PNL, propune recompensă pentru excelență.

Acesta a anunțat că, la ședința Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Consiliu Județean Constanța, s-a dezbătut un proiect de Hotărâre care se referă la acordarea de stimulente financiare elevilor și cadrelor didactice care au obținut distincții, medalii și premii speciale pe parcursului anului școlar.

Liberalul consideră performanța ar trebui premiată individual și fiecare elev sau cadru didactic premiat pentru rezultatele remarcabile pe care le vor obține.

„Sunt de părere că excelența ar trebui recompensată. Este un mod prin care se poate încuraja competiția pentru performanța. Motivarea, atât a elevilor cât și a cadrelor didactice pentru a obține rezultate remarcabile, ajută și este un mod de a stimula în societate spiritul competițional. Din acest motiv alături de colega mea Geanina Topolov am formulat modificări în ceea ce privește modul cum se vor acorda aceste stimulente financiare. În formă inițială, proiectul era restrictiv în ceea ce privește felul în care se acordă aceste premii pentru că impunea o situație neclară și confuză. Pledoaria noastră a vizat un singur obiectiv: performanța ar trebui premiată individual și fiecare elev sau cadru didactic premiat pentru rezultatele remarcabile pe care le vor obține. Este clar că pentru rezultate remarcabile implicarea individuală este un element esențial și meritul ar trebui apreciat individual; adică pentru fiecare în parte. Ceea ce înseamnă că recompensa pentru rezultatele obținute ar trebui acordată individual. Îmi pare bine că în Comisie a trecut acest amendament care pe viitor va fi un bun stimulent pentru cei care vor obține rezultare excepționale și pentru cei care doresc să se facă remarcați. Cred cu tărie că performanța în orice domeniu este cel mai bun argument!”, a spus Marian Crușoveanu.

„Este bine că prin Consiliul Județean putem veni cu măsuri care pot încuraja performanța în domeniul educațional.”, a conchis liberalul.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Cultura este zero pentru PSD”

Mon Feb 17 , 2020
„Cultura este zero pentru PSD”, spune consilierul județean Marian Crușoveanu, PNL. Are și o explicație pentru afirmația sa: Consiliul Județean Constanța a alocat trei milioane de lei nerambursabili pentru asociații sportive și zero lei pentru asociații culturale. Iată ce spune acesta, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook: „PSD-iștii […]
marian crusoveanu