Consilierul local Marioara Cojoc îi așteaptă pe constănțeni în audiență

Consilierul local Marioara Cojoc

Consilierii locali municipali ai Partidului Social Democrat îi invită pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevadrul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero).

Aleșii locali vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală.

Marți, 25 februarie, începând cu orele 17:00, consilierul local municipal PSD, Marioara Cojoc îi așteaptă pe constănțeni în audiență, la sediul cabinetelor parlamentare PSD.

Totodată, constănțenii pot veni în audiență și la deputații și senatorii PSD, în fiecare vineri, începand cu ora 11:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Fostul prefect care a produs un accident mortal scapă de închisoare. Ce mesaj a transmis prin avocat

vin feb. 21 , 2020
Ioan Albu, fost prefect al Constanței, nu merge la închisoare. Judecătorii au decis că arestul la domiciliu este măsura care se impune în cazul său. Decizia nu este însă definitivă. Fostul prefect a produs un accident mortal în seara zilei de 16 februarie, pe DN 3, în județul Constanța, în […]
Ioan Albu

V-ar putea interesa și: