Consilierul PMP Dumitrașcu, acuzații grave referitoare la numirea unor membri din consiliul de administrație al Termica Distribuție Năvodari SRL

costel aurelian dumitrascu

Consilierul local din Năvodari Costel Aurelian Dumitrașcu, PMP, aduce acuzații grave referitoare la numirea unor membri din consiliul de administrație al Termica Distribuție Năvodari SRL

Potrivit acestuia, SC Termica Distribuție Năvodari SRL a plătit aproximativ 15.000 lei unui expert independent pentru a evalua membrii Consiliului de Administrație și pentru a le reînnoi mandatele pentru înca patru ani de zile.

„Acest evaluator independent le-a studiat competențele și i-a evaluat pe cei cinci membri din Consiliul de Administrație iar în data de 25 IUNIE 2019 a finalizat Raportul de propunere pentru reînnoirea mandatelor, însa societatea respectivă a fost radiată în data de 18 MARTIE 2019. Cum putea avea încredere într-o evaluare făcută de către un PFA fantomă? În ședința de luni, 26 august, eu voi vota împotriva acestui proiecte de hotărâre. Sper că și ceilalți consilieri locali vor vota înțelept.”, spune Dumitrașcu, pe pagina sa de Facebook.

SC TERMICA DISTRIBUTIE NAVODARI SRL, este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital integral de stat, inmatriculata la Camera de Comert si Industrie a judetului Constanta sub nr.J13/1632/2010, infiintata in conformitate cu prevederile art.5, alin(2) din legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, prin Hotărârea Consiliului Local Navodari nr.131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuţii în scopul asigurarii de servicii publice de alimentare cu energie termica produsa centralizat in orasul Navodari, in sistemul productie – transport –  distributie pentru orasul Navodari.

Societatea mai desfasoara activitati de:

  • punere in opera a mixturilor asfaltice
  • transporturi de marfuri nepericuloase
  • reparatii la constructii
  • prefabricate din beton

Capitalul social initial este detinut integral de orasul Navodari ca asociat unic.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • Mananca cacat ! Fals ! Verificati informatile ca nu sunt reale !

  • Aurelia Popoviciu

    Pfa-ul in cauză apare ca fiind radiat încă din 18 martie 2019, atât la Registrul Comerțului, cât și la Ministerul de Finanțe. Poate nu sunteți dumneavoastră informat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.