Consiliul Județean Constanța va construi două case de tip familial și un centru de zi în Medgidia

sediu consiliul judetean constanta

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați joi, 25 ianuarie în ședință extraordinară pentru a vota proiectul de hotărâre privind ,,trecerea unor imobile din domeniul public al UAT Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia în domeniul public al Județului Constanța și în administrarea Consiliului Județean Constanța”.

Astfel, imobilul teren în suprafață de 4950 mp situat în str. Progresului FN va fi pus la dispoziție în scopul construirii a două case tip familial iar imobilul din strada Theodor Aman, nr. 44 –lot 2, în scopul înființării unui centru de zi de recuperare.

Acestea sunt destinate copiilor care provin din centrele de plasament care urmează să fie închise.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de către consilierii prezenți în sală.

Casele și centrul vor fi realizate în cadrul procesului de dezinstituționalizare a copiilor aflați în centre de plasament pentru asigurarea tranziției îngrijirii acestora în comunitate. Finanțarea provine din fonduri europene.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apa curge, Romstal tace

vin ian. 26 , 2018
Știți ce face un mândru (și îndatorat) posesor de apartament nou, care trebuie renovat? De obicei, folosește produse de bună calitate, pe principiul „o dată renovăm”. Cu această zicală în minte, acum vreo doi ani, când am făcut acest pas, una dintre firmele spre care ne-am îndreptat atenția a fost […]
romstal

V-ar putea interesa și: