Consiliul Județean Constanța celebrează excelența feminină cu foie gras și icre de manciuria

Imagini cu rol ilustrativ. Sursă: pixabay.com

Consiliul Județean Constanța organizează pe 12 martie evenimentul intitulat „Gala Excelenței și Performanței Feminine 2023”.

Evenimentul va avea loc la Grand Ballroom Melody Mamaia.

„Va reuni personalități constănțene din domeniul economic, universitar, sănătate, turism, media, sport și are ca scop premierea doamnelor care aduc o contribuție majoră în dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.”, scriu, în invitația comună, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean, Dan Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius, și Mihai Darban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură.

CJC este organizator, celelalte două instituții sunt partenere.

Consiliul Județean Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru serviciile de organizare, prin atribuire directă. Contractul a fost urcat pe platforma de licitații SICAP pe 9 martie și a fost acceptat pe 10 martie 2023, la ora 11.23. Invitația la eveniment a fost trimisă de CJC pe email în data de 10 martie 2023, la ora 10.54, deci înainte ca acest contract să fie oficial atribuit.

CJC plătește 91.950 de lei fără TVA pentru eveniment.

Firma care l-a primit trebuie să închirieze o sală de evenimente de minim 700 mp și pentru minim 500 persoane, în stațiunea Mamaia.

Trebuie să ofere și servicii de catering pentru minim 500 de persoane, cu servire pe platouri la masă. CJC cere ca pe aceste platouri să se afle următoarele: foie gras de pasare, tartină cu somon fume pe lămâie, tartină cu icre de manciuria, prosciutto crudo, măsline kalamata, salată boeuf, suncă de curcan, cârnați stick, platou cu brânzeturi asortate și fructe, salam picant, carpaccio di vitello, muschiuleț de porc cu sos brun spaniol, frigăruie de pui cu legume, legume sotte, ciuperci sotte, orez sălbatic, cartofi rozmarin, piure de cartofi cu trufe, salată dobrogeană, salată de ardei copți, salată de vinete, salată caezar, chiflă albă/negră/semințe/integrală, tort cu cremă de vanilie și fructe, mini prăjiturele și asortiment de fructe și băuturi (cafea, ceai, băuturi răcoritoare și fresh-uri). O cerință este asigurarea de personal auxiliar necesar care să asigure servirea băuturilor și a platourilor.

Recomandare: Într-un tricou Palm Angels cu mânecă lungă care costă cât salariul minim pe economie, președintele CJ Constanța a fost în pelerinaj la locurile sfinte alături de IPS Teodosie

Iată ce mai cere CJC: servicii de amenajare decor cu aranjamente florale din flori naturale, specifice sezonului, minim 20 de aranjamente, cu o înălțime de maxim 20 cm; 15 buchete de flori – din minim 15 flori naturale de sezon; tipărituri specifice evenimentului (mape prezentare, pixuri, foi cu antet – personalizare inclusă – 150 buc); achiziție trofee din cristal, minim 15 cm înălțime, imprimare policromie UV; scenă interior dimensiuni minim 3×3 m, cu sistem de lumini, panou led și sistem de sonorizare.

Firma care a primit contractul este EMSI SRL, cu sediul în Constanța. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 310.215 lei și un profit de 4.749 lei, adică 395 de lei pe lună. Acționari sunt Orlandea Ioan-Florin (66,67%) și Jones Simona-Irina (33,33%).

Firma era controlată în trecut de Ciprian Hanți, fratele lui Romeo Hanți, de la Tipografia Muntenia. Ambele funcționează la aceeași adresă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liberalii constănțeni premiază zece doamne

sâm mart. 11 , 2023
PNL Constanța va organiza pe 11 martie o gală în cadrul căreia va premia zece doamne din Constanța, din diferite domenii de activitate. Mai jos aveți lista cu cele zece distincții, care a intrat în posesia Constanța 100% înainte de începerea evenimentului. În paranteză este trecut numele liderului PNL care […]

V-ar putea interesa și: