Consiliul Județean Constanța vă invită să vedeți un film de groază de pe apă

Consiliul Județean Constanța vă invită să vedeți un film de groază de pe apă

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, instituție subordonată, vă invită să urmăriți un film de groază chiar de pe apă. S-a asociat în acest scop cu un firmă care operează o plajă în Constanța.

Pe malul mării va fi amenajat un ecran de dimensiuni mari, iar spectatorii vor „trăi” confruntarea cu un monstru din adâncuri, plutind pe paddle-uri, caiace și alte obiecte gonflabile. Participarea este gratuită, iar 35 de paddle-uri vor fi puse la dispoziție, fără costuri, de echipa centrului de sporturi acvatice Wego Kite Spot, situat tot pe plaja ZooM Beach.  

„Pentru cei care vor să vadă filmul de pe apă, le recomandăm să aibă ținute adecvate. De asemenea, organizatorii anunță că cele 35 de paddle-uri puse la dispoziție gratuit vor fi ancorate în zone prestabilite, totul pentru siguranța participanților. Zona este în apropierea malului unde apa nu depășete un metru adâncime. Cei care doresc să urmărească filmul de pe apă și au propriile caiace, paddle-uri și alte obiecte gonflabile, sunt bine veniți. În cazul în care doriți să urmăriți The Meg de pe plajă, veți avea la dispoziție o zonă special amenajată (capacitatea de 50 de persoane).”, spun cei de la Zoom Beach, partenerii CJC.

„Confruntare în adâncuri” este un film de acțiune SF de groază american regizat de Jon Turteltaub. O producție Warner Bros. Pictures și Gravity Pictures. Filmul are la bază cartea Meg: A Novel of Deep Terror, publicată în 1997 de Steve Alten. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao și Cliff Curtis și urmărește o echipă de oameni de știință în înfruntarea cu un megalodon (un monstru subacvatic) în timpul unei misiuni de salvare pe fundul Oceanului Pacific.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi palestinieni au fost reținuți în satul Movila Verde

mie aug. 17 , 2022
Poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au depistat, în satul Movila Verde, comuna Independența, județul Constanța, doi cetățeni palestinieni, care au trecut ilegal frontiera în țara noastră, din Bulgaria. Cei 2 au fost preluați de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. La data de 16 august a.c., […]

V-ar putea interesa și: