Consiliul Județean Constanța vă invită să vedeți un film de groază de pe apă

Consiliul Județean Constanța vă invită să vedeți un film de groază de pe apă

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, instituție subordonată, vă invită să urmăriți un film de groază chiar de pe apă. S-a asociat în acest scop cu un firmă care operează o plajă în Constanța.

Pe malul mării va fi amenajat un ecran de dimensiuni mari, iar spectatorii vor „trăi” confruntarea cu un monstru din adâncuri, plutind pe paddle-uri, caiace și alte obiecte gonflabile. Participarea este gratuită, iar 35 de paddle-uri vor fi puse la dispoziție, fără costuri, de echipa centrului de sporturi acvatice Wego Kite Spot, situat tot pe plaja ZooM Beach.  

„Pentru cei care vor să vadă filmul de pe apă, le recomandăm să aibă ținute adecvate. De asemenea, organizatorii anunță că cele 35 de paddle-uri puse la dispoziție gratuit vor fi ancorate în zone prestabilite, totul pentru siguranța participanților. Zona este în apropierea malului unde apa nu depășete un metru adâncime. Cei care doresc să urmărească filmul de pe apă și au propriile caiace, paddle-uri și alte obiecte gonflabile, sunt bine veniți. În cazul în care doriți să urmăriți The Meg de pe plajă, veți avea la dispoziție o zonă special amenajată (capacitatea de 50 de persoane).”, spun cei de la Zoom Beach, partenerii CJC.

„Confruntare în adâncuri” este un film de acțiune SF de groază american regizat de Jon Turteltaub. O producție Warner Bros. Pictures și Gravity Pictures. Filmul are la bază cartea Meg: A Novel of Deep Terror, publicată în 1997 de Steve Alten. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao și Cliff Curtis și urmărește o echipă de oameni de știință în înfruntarea cu un megalodon (un monstru subacvatic) în timpul unei misiuni de salvare pe fundul Oceanului Pacific.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi palestinieni au fost reținuți în satul Movila Verde

Wed Aug 17 , 2022
Poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au depistat, în satul Movila Verde, comuna Independența, județul Constanța, doi cetățeni palestinieni, care au trecut ilegal frontiera în țara noastră, din Bulgaria. Cei 2 au fost preluați de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. La data de 16 august a.c., […]