Consiliul Județean Constanța vrea să renoveze sediul cu 47 milioane lei

Consilierii județeni au vizat astăzi aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI, aferenți proiectului „Reabilitare, modernizare și dotare Palat Administrativ – Județul Constanța”.

CJC intenționează să depună la finanțare acest proiect, în cadrul Programului Regional 2021-2027.

„Obiectivul principal al investiției vizează îmbunătățirea performanței energetice a clădirii Palatului Administrativ, prin reducerea consumului de energie, a emisiilor de carbon și extinderea utilizării surselor regenerabile de energie. Totodată, proiectul are ca scop creșterea calității vieții tuturor utilizatorilor, prin îmbunătățirea confortului termic, a condițiilor de igienă, a siguranței și calității aerului. Toate acestea, fiind în acord cu principiile strategice din domeniul eficienței energetice, stabilite la nivelul Uniunii Europene.”, a anunțat instituție.

Valoarea totală a investiției este de 47.802.101 lei fără TVA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O nouă taxă de drum în România. Cine o va plăti și de când

mie iun. 28 , 2023
Camera Deputaţilor a adoptat, pe 28 iunie, proiectul de lege privind aplicarea unor tarife rutiere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, stabilite în funcţie de perioadă sau de distanţa parcursă. Noua rovinietă TollRO va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2026, iar tarifele vor fi stabilite prin Ordin […]

V-ar putea interesa și: