Consiliul Județean Tulcea va distribui peste 130.000 măști pentru populație

Având în vedere necesitatea folosirii măștilor de protecție în contextul combaterii COVID-19 precum și numeroasele solicitări din partea tulcenilor, Consiliul Județean Tulcea va distribui, de săptămâna viitoare, peste 130.000 de măști destinate protejării populației din județ. 

După cum a declarat președintele Horia Teodorescu, Consiliul Județean Tulcea, prin intermediul Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Tulcea, va distribui 60.000 de măști pentru populația municipiului Tulcea, de la începutul săptămânii viitoare. 

Modul de distribuire în municipiu a fost gândit prin cele 151 de asociații de locatari, ținând cont de numărul de locuințe de la bloc precum și numărul gospodăriilor individuale.

De asemenea, diferența va fi distribuită în județ, pe localități în funcție de numărul de locuitori, prin intermediul comitetului pentru situații de urgență de la nivelul fiecărei localități.

„Încercam să venim în sprijinul tuturor având în vedere obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise începând cu 15 mai. În acest sens, urmează să procedăm la o nouă achiziție într-un termen destul de scurt, astfel încât să acoperim, atât cât putem, minima nevoie pe care populația județului nostru o va avea. 

Sperăm că și alte entități ne vor urma exemplul pentru a putea proteja tulcenii. Ca de fiecare dată, suntem alături de cetățenii județului, deoarece sprijinindu-ne unii pe alții, vom trece mai ușor peste această perioadă dificilă, cu cât mai puțini oameni afectați.

Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcul Dragoslavele din Constanța va fi reabilitat

mar mai 5 , 2020
Primăria Municipiului Constanța a început lucrările la Parcul „Dragoslavele” din cartierul Faleză Nord.  Acesta va fi reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă. Lucrările prevăd modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul […]

V-ar putea interesa și: