Consiliul Local Cogealac a pierdut un proces cu elevii referitor la acordarea de burse

Ca urmare a procesului deschis de #AEC, în luna noiembrie a anului trecut, Consiliul Local Cogealac a fost obligat vineri, 14 februarie, să adopte, potrivit deciziei instanței, o hotărâre prin care să fie stabilite cuantumul și numărul burselor care urmează sa fie acordate elevilor.

La sfârșitul anului 2019, #AEC a acționat în instanță 12 primării pentru că au dat dovadă de dezinteres total față de educație și față de elevii din localitățile pe care le administrează, neacordând burse școlare și, astfel, încălcând legea.

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, motiv pentru care AEC solicită public primarului Comunei Cogealac ca, din respect pentru elevi, să nu facă recurs la Curtea de Apel.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Consilierul județean Marian Crușoveanu propune recompensă pentru excelență

Mon Feb 17 , 2020
Consilierul județean Marian Crușoveanu, PNL, propune recompensă pentru excelență. Acesta a anunțat că, la ședința Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Consiliu Județean Constanța, s-a dezbătut un proiect de Hotărâre care se referă la acordarea de stimulente financiare elevilor și cadrelor didactice care au obținut distincții, medalii și premii speciale pe parcursului […]
marian crușoveanu