Consiliul Local Peștera va fi validat vineri

Pestera

Noul Consiliu Local al comunei Peștera va fi validat vineri, 24 iunie.

Potrivit anunțului făcut de Consiliul Județean Constanța, evenimentul este programat la ora 10.00, în Căminul Cultural din localitate.

Consiliul Local din Peștera este format din 13 persoane.

Primarul comunei a fost ales Marius-Liviu Petre, care a candidat independent.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SC RAJA SA a demarat campania anticaniculă

joi iun. 23 , 2016
Având în vedere prognozele meteorologice pentru această perioadă, cu temperaturi ridicate, cu mult peste media normală și cu atenționări de Cod galben, SC RAJA SA a reluat campania anticaniculă. Astfel, în aceste zile, de atenționare de Cod Galben, în intervalul 10,00 – 18,00, prin mai multe puncte de distribuție apă […]

V-ar putea interesa și: