Constanţa a petrecut începutul toamnei cu trei zile şi trei nopţi incendiare

În perioada 2–4 septembrie, parcarea din dreptul Plajei Modern s-a transformat într-un imens ring de dans, iar distracția s-a desfăşurat pe ritmurile muzicii tradiționale.  

Astfel, constănțenii, dar și turiștii aflați în vacanță pe litoral au petrecut trei zile și trei nopți, în compania a zeci de artiști și dansatori. Seria concertelor în aer liber a fost deschisă vineri, 2 septembrie, de Lupii lui Calancea, Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase care au dat startul atmosferei de sărbătoare.  

Sâmbătă, 3 septembrie, Loredana, Taraful Rutenilor, Marius Mihalache & Band, Raluca & Proiectul Balcanik, alături de Ansamblurile Luminițe Dobrogene, Armânamea, Elpis, Fidanlar, Nairi, Iholu au animat publicul aflat în parcarea de la Plaja Modern.  

Marea distracție s-a încheiat duminică, 4 septembrie, când au urcat pe scenă Andra, Damian Drăghici, Ionuț Galani și Ansamblurile Elpis, Flori Dobrogene, Fidanlar, Iholu, Mirela Pană și Cabaret Unique.  

Invitați speciali au fost Mircea Dinescu și Hari Gromoșteanu, iar prezentator Ionuț Dulgheriu.  

Organizatorul evenimentului „Constanța petrece!” a fost Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, cu acces liber pentru public.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța organizează Campionatul Mondial de Șah pentru Juniori

Mon Sep 5 , 2022
Peste 630 de tineri din 72 de țări vor participa la Campionatul Mondial de Șah pentru Juniori în România. Cea mai mare competiție de șah din România – Campionatul Mondial de Șah pentru juniori se desfășoară în perioada 6-17 septembrie la Pavilionul Expozițional din Constanța. Evenimentul este finanțat de Primăria […]