Constanţa a petrecut începutul toamnei cu trei zile şi trei nopţi incendiare

În perioada 2–4 septembrie, parcarea din dreptul Plajei Modern s-a transformat într-un imens ring de dans, iar distracția s-a desfăşurat pe ritmurile muzicii tradiționale.  

Astfel, constănțenii, dar și turiștii aflați în vacanță pe litoral au petrecut trei zile și trei nopți, în compania a zeci de artiști și dansatori. Seria concertelor în aer liber a fost deschisă vineri, 2 septembrie, de Lupii lui Calancea, Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase care au dat startul atmosferei de sărbătoare.  

Sâmbătă, 3 septembrie, Loredana, Taraful Rutenilor, Marius Mihalache & Band, Raluca & Proiectul Balcanik, alături de Ansamblurile Luminițe Dobrogene, Armânamea, Elpis, Fidanlar, Nairi, Iholu au animat publicul aflat în parcarea de la Plaja Modern.  

Marea distracție s-a încheiat duminică, 4 septembrie, când au urcat pe scenă Andra, Damian Drăghici, Ionuț Galani și Ansamblurile Elpis, Flori Dobrogene, Fidanlar, Iholu, Mirela Pană și Cabaret Unique.  

Invitați speciali au fost Mircea Dinescu și Hari Gromoșteanu, iar prezentator Ionuț Dulgheriu.  

Organizatorul evenimentului „Constanța petrece!” a fost Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, cu acces liber pentru public.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța organizează Campionatul Mondial de Șah pentru Juniori

lun sept. 5 , 2022
Peste 630 de tineri din 72 de țări vor participa la Campionatul Mondial de Șah pentru Juniori în România. Cea mai mare competiție de șah din România – Campionatul Mondial de Șah pentru juniori se desfășoară în perioada 6-17 septembrie la Pavilionul Expozițional din Constanța. Evenimentul este finanțat de Primăria […]

V-ar putea interesa și: