Constanța a rămas fără apă. Lucrările de modernizare efectuate de RAJA decurg conform programului FOTO VIDEO

Lucrările de modernizare demarate în cursul nopții trecute la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform programului.

Pentru executarea acestora au fost deschise 6 puncte de lucru la care au acționat 9 echipe de intervenție. Acestea, dotate cu toate utilajele necesare, au lucrat la foc continuu pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare a lucrărilor planificate.

Concomitent,  alte 5 echipe au acționat la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în 5 puncte de lucru. Aici au fost montate dispozitive de măsurare și reglare a presiunii, dar și vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii.

În acest articol puteți vedea o serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate în cursul nopții trecute, dar și în această dimineață.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Furau produse petroliere folosindu-se de dispozitive electronice. Poliția face percheziții în zece județe și în București

Thu May 26 , 2022
Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare joi dimineață 70 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, înșelăciune și fraudă informatică. Descinderile au avut loc în municipiul […]